Bitcoin breekt beslissend boven weerstand uit

Bitcoin is uit een stijgende driehoek gekomen.

Er is ondersteuning voor $ 15.800.

BTC bevindt zich waarschijnlijk in de laatste subgolf van de vijfde golf

Wil meer weten? Word lid van onze Telegram Group en ontvang handelssignalen, een gratis handelscursus en dagelijkse communicatie met cryptofans!

The Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties die standaarden voor transparantie opstellen.

De Bitcoin Revolution prijs brak uiteindelijk uit het weerstandsgebied van $ 15.800 en bereikte een hoogtepunt van bijna $ 16.500.

Hoewel er op korte termijn een afname zou kunnen optreden om het gebied als ondersteuning te valideren, lijkt het erop dat BTC nog geen top heeft bereikt.

Bitcoin breekt uit

De Bitcoin-prijs handelde sinds 5 november onder het weerstandsgebied van $ 15.800. Na het creëren van een stijgende driehoek kon de prijs gisteren eindelijk uitbreken en bereikte een hoogste punt van $ 16.494, voordat hij licht daalde.

Het gebied van $ 15.800 zal nu waarschijnlijk als ondersteuning dienen, en valt ook samen met een oplopende ondersteuningslijn.

Op korte termijn begint BTC zwakte te vertonen. Na het creëren van twee bearish engulfing candlesticks, heeft de prijs een avondsterpatroon gecreëerd , dat normaal gesproken als een bearish omkeringspatroon wordt beschouwd.

Daarom is het mogelijk dat de prijs terugkeert om het gebied van $ 15.800 als ondersteuning te valideren, samen met de oplopende ondersteuningslijn, voordat deze uiteindelijk hoger wordt.

Ondanks de uitbraak begint de dagelijkse trend zwakte te vertonen in de vorm van de aanzienlijke bearish divergentie in de RSI, die zich ook in het overboughtgebied bevindt.

Noch de MACD noch de stochastische oscillator vertonen echter enige zwakte.