Bitcoin stiger høyere, og skattemyndighetene vil vite hvem som utbetaler: CNBC After Hours

CNBC.coms MacKenzie Sigalos gir deg dagens beste overskrifter for forretningsnyheter. På dagens show bryter vi ned en potensiell ny lov som kan tvinge store kinesiske selskaper som Alibaba til å avnotere fra amerikanske børser. I tillegg forklarer CNBCs Sharon Epperson hvorfor alle som prøver å tjene penger på Bitcoin Up rekordkjøring i 2020, må gi skattemyndighetene beskjed om det.

Dette skjer ellers:

Sysselsettingsveksten avtar kraftig i november midt i koronavirus

Ikke-gårdslønninger økte med bare 245 000 i november, godt under Wall Street-estimatene, da økende tilfeller av koronavirus falt sammen med en betydelig nedgang i ansettelsen.

Økonomer som ble undersøkt av Dow Jones, hadde sett etter 440 000, og at arbeidsledigheten ville reduseres til 6,7% fra 6,9% i oktober.

Arbeidsledigheten oppfylte forventningene, selv om den falt sammen med en nedgang i arbeidsstyrken til 61,5%. Et mer omfattende mål på arbeidsløshet gikk ned til 12% mens antallet amerikanere utenfor arbeidsstyrken forblir like over 100 millioner.

Tesla-sjef Elon Musk har fortalt venner og kollegaer at han planlegger å flytte til Texas

Tesla-sjef Elon Musk satte sine hus i California på markedet i år mens han sparret med statlige lovgivere over Covid-19-restriksjoner. Han har samtidig utvidet virksomheten i Texas og koset seg med den republikanske regjeringen Greg Abbott.

Nå sier flere av hans nære venner og medarbeidere at Musk har fortalt dem at han planlegger å flytte til Lone Star State. Menneskene med kunnskap om planene hans ba om ikke å bli navngitt fordi samtalene deres var private.

Musk, verdens nest rikeste person bak Amazons Jeff Bezos, er ofte i Texas allerede. Han tilbringer mesteparten av tiden sin mellom Austin, hvor Tesla og hans tunneloppstart Boring Company har virksomhet, og en kystlandsby kalt Boca Chica, hjemmet til et SpaceX-anlegg. SpaceX begynte å operere i Texas i 2003.

Her er hvor bekymret du skal være for din andel i Alibaba, nå som USA går etter kinesiske aksjer

President Donald Trump har en regning på skrivebordet som kan sparke flere kinesiske selskaper fra amerikanske børser og betente et allerede anstrengt forhold mellom Washington og Beijing.

Holding Foreign Companies Accountable Act ville tvinge selskaper til å gi opp sine noteringer på Wall Street hvis de nekter å åpne bøkene sine for amerikanske regnskapsregulatorer. Det kan også hindre dem i å skaffe penger fra amerikanske investorer.

Selv om loven teknisk sett gjelder selskaper fra ethvert land, er den hovedsakelig rettet mot kinesiske selskaper.