BTC-priser blinker tegn på styrke når handelsmenn setter synspunkt på $ 12K

I dagens økter har BTC-prisene hatt en svak oppgang etter at de har sunket til laveste nivå på 10 800 dollar i søndagshandel. Oksene skyver nå mot 11.400 dollar-merket, og det ser ut til at ytterligere oppside er overhengende.

Den pågående trenden som har drevet Bitcoin Circuit til $ 11177 i løpet av pressetiden, blir i stor grad drevet av tilstrømning av kjøpepress som bidrar til å redusere motstanden som er etablert i den nedre $ 11.000 regionen.

Fra et makroperspektiv indikerer de siste signalene at BTC kan fortsette sin oppgang i de kommende øktene.

Er $ 12K nivå overhengende?

Nå tror analytikere at den siste bølgen kan markere starten på neste opptrend, noe som kan sende BTC-priser til 12 000 dollar.

Dette prissteget avhenger imidlertid av at flaggskipet cryptocurrency bryter over 11 400 dollar i de kommende øktene.

Kelvin Koh, en partner i The Spartan Group og tidligere partner i Goldman Sachs, forklarte at dersom BTC klarer å bryte motstanden på $ 11,4K, kan handelsmenn forvente å være vitne til priser som beveger seg over $ 12K på kort tid.

Det positive signalet er blitt gjentatt av Benjamin Blunts, en fremtredende analytiker og handelsmann som spådde at bitcoin-prisen ville ligge på 3200 dollar i 2018. Han bemerket via en tweet :

“$ Btc konsolidering over et ganske viktig breakout-nivå. Prisavtale, volum synkende, virker haussende, fortsettelse snart. ”

BTC-priser på etereum-halerende oppførsel

Forestillingen om at Bitcoin snart kunne se betydelige gevinster ble forsterket av Josh Rager, en fremtredende markedsanalytiker på kryptosfæren.

Han bemerket at Bitcoin nærmest speiler de siste prisbevegelsene til Ethereum, som brøt ut av konsolideringsområdet i går og steg med over 6% fra punktet med utbruddet.

Rager la merke til at BTC for øyeblikket er i et lignende trekantlignende område, og ber ham om å dele diagrammet nedenfor.

Denne trenden antyder at den ledende cryptocurrency kan bryte over mønsteret akkurat som ETH gjorde, og forsøke å avslutte over $ 12K.

I mellomtiden handler ETHs pris opp over 1,8% til dagens pris på $ 3892,4, med Josh Rager som passer på et steg opp mot $ 400-nivået på kort sikt.