Deze Cryptocurrency Price Surge bootst de opkomst in Tesla na. – Wat is het volgende?

LINK-munt registreert een ATH-hoogte vandaag als de prijs stijgt tot 8,5 dollar. Toevallig is de stijging identiek aan Tesla Inc. sinds de COVID-19 crash. Terwijl de stijging van Tesla Inc. 250% is sinds maart, is de stijging van LINK 205%. De gelijkenis in de stijging sinds begin juli is bijzonder opvallend.

Terwijl Tesla Inc. gesteund wordt door tech-stieren, lijkt de bullish momentum in de altcoin veroorzaakt te zijn door ‚prijsontdekkingsfase‘ en een schommelend volume. De prijs brak boven de weerstand onder de $5 die volgens een analist voor Zerohedge de FOMO-fase ingaat. De bullish flag na $6 realiseerde in de volgende dag een enorme winst van 20%.

Hoewel tal van gesmede samenwerkingsverbanden fungeren als bullish katalysator, zijn toonaangevende analisten zoals Ryan Selkis nog steeds bang voor de fundamenten achter de opkomst van LINK. Hij tweette,

ChainLink is het bewijs dat niemand weet waar ze het over hebben en crypto „fundamentals“ is in feite macro sentiment, alchemie en dierlijke geesten.

Chainlink heeft dit jaar waardevolle samenwerkingsverbanden gevormd, te beginnen met de prijsintegratie op Coinbase en gedecentraliseerde uitwisselingen. Het is ook geïntegreerd met China’s nationale blokketennetwerk, BSN, en crypto-uitwisseling, Huobi. Crypto handelaar en analist, Josh Rager, die nog steeds bullish tweeted,

Oh, dus je houdt van de $TSLA-pomp…

Wacht maar tot je $LINK en $XTZ ziet in de komende 6 maanden.

Waarom moet Tezos volgen?

De crypto-markten vertegenwoordigen een tendens van geldinstroom in altcoins, vaak met een definitieve nauwe trend.

Social media sentimenten en prijsactie van Tezos [XTZ] en Chainlink [LINK] benadrukken deze trend sterk. De correlatiecoëfficiënt van de Tezo’s met LINK is momenteel 0,9 (hoog), terwijl deze bij Bitcoin Future [BTC] 0,69 is.

De prijsactie van de twee altcoins vertegenwoordigt ook een vergelijkbare trend. Toch zouden traders nog steeds op zoek zijn naar de bevestiging van de breakout en de consolidatie boven de weerstand rond 0.00033-0.00035 BTC.