Hvor rangerer denne 28% Bitcoin-prisfallet i historien?

Hvor rangerer denne 28% Bitcoin-prisfallet i historien? Selv ikke på topp 5

Med 28% var helgens BTC-prisaksjon desidert gjennomsnittlig sammenlignet med kryptovalutaens oppkjøring til 2017-heltidene.

Bitcoin (BTC) kan ha dyppet 28% de siste dagene, men analytikere har allerede satt omfanget av tapene fast i sammenheng.

Som bemerket 12. januar av Nathaniel Whittemore, programleder for The Breakdown Podcast, så perioden 2016-2017 alene til sammen seks Hvor Bitcoin Revolution rangerer denne 28% Bitcoin-prisfallet i historien? korreksjoner som var større enn denne ukens trekning.

BTC-priskorreksjon bukker til 2017

2017 er kjent blant markedsaktørene som et rekordår for prisaksjon. I tillegg til 1000% årlige gevinster, så Bitcoin flere hindringer da den klatret til den høyeste tiden på nesten $ 20.000.

„Morsomt faktum: #bitcoin hadde 6 tilbakeslag større enn våre nylige -28% i rekordinnstillingen 1000% + vekståret 2017,“ kommenterte Whittemore og siterte et diagram med data fra Travis Kling, administrerende direktør for kryptoformuesjef Ikigai.

Da BTC / USD falt fra nye rekordhøyder på $ 42.000 til rett over $ 30.000, kom kjent kritikk av Bitcoins volatilitet fra vanlige økonomiske kilder og andre kritikere tilbake. En påfølgende rebound til $ 36.700, som i seg selv hadde rekordhastighet, tiltok igjen påstander om markedsmanipulasjon.

Virksomhet som vanlig for hodlere

For langsiktige investorer er begivenhetene imidlertid ikke noe nytt, ekko når de gjør oppførselen på overflatenivå sett under andre oksekjøringer.

„I løpet av de foregående syklusene har #Bitcoin-uttrekkene i 20% til 40% -området tatt alt fra en dag til litt over en måned for å finne en bunn,“ har analytikertjenesten Ecoinometrics oppsummert med egne sammenligningskart på Mandag.

„Hvis du ventet på dukkert, er det anledningen til å akkumulere mens du kan.“

Ecoinometrics bemerket likevel at historisk sett har bare rundt 15% av Bitcoins totale priskorreksjoner overgått fallet fra $ 42.000.