Jälkivaikutus vuonna 2020: Bitcoin tuo sijoittajille 16x tuoton S&P 500: n yli

Bitcoin on jo usean kuukauden ajan tarttunut vuoden 2020 kruunuun vuoden kannattavimpana päävarana. Mikä tahansa syy on pysäyttämättömän vauhdin takana, viimeaikaisella salauksen ja varastojen ja jopa jalometallien välisellä erolla on johtava kryptovaluutta markkina-arvolla, joka ylittää yli 16 kertaa S & P 500: n tuoton ja lähes neljä kertaa kullan tuoton.

Bitcoin saavuttaa 90%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentin Rockiest Record -vuoden aikana

2020 on ollut vuoden villi ratsastus. Missle-iskut Iranissa, ja Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset jännitteet vuoden alkamiseksi näyttävät tässä vaiheessa merkityksettömiltä  seuraten toista vuosineljännestä ja sen jälkeen.

Salaus ja osakemarkkinat olivat asettamassa uusia huippuja vuodelle 2020, kun pandemia pyyhkäisi maailmaa, joka häiritsi taloutta maailmanlaajuisesti. Markkinoiden, talouden ja kansalaisten työllistämiseen tarkoitettu kannustinraha on vain heikentänyt taloudellisia olosuhteita entisestään.

Edellytykset, jotka aiheuttavat vahinkoa dollarin määräävälle asemalle, ovat valtava etu Bitcoinille sen kovan rajoitetun tarjonnan ja digitaalisesti niukan suunnittelun ansiosta.

Kun dollarin tarjonta kasvaa ja sen ostovoima laskee, Bitcoinin hinta nousee nopeasti dollarin heikkouden vuoksi. Yhdistä täydellinen myrsky yrityksiä, jotka kiirehtivät ostamaan BTC: tä ostovoiman ja rikkauden suojaamiseksi laskevalla dollarilla, ja on olemassa resepti uudelle härkäjuoksulle.

Riippumatta siitä, valmistautuvatko sijoittajat seuraavaan suureen salausmarkkinoiden härkätaisteluun vai yksinkertaisesti Bitcoinin deflaatiomallin takia, hyödyke on hyötynyt valtavasti pandemian jälkeisessä maailmassa.

Huippu kryptovaluutta voittaa kultaisen tuottoprosentin nelinkertaisesti, S&P 500 16x

Uutisten jälkeen, että PayPal tukisi kryptovaluuttoja, Bitcoin nousi yli 1000 dollarilla yhdessä päivässä ja vei omaisuuden vuotuisen tuoton yli 90 prosenttiin tällä hetkellä.

Markkinoiden korkeampi johtava kryptovaluutta on melkein neljä kertaa enemmän kuin kulta, alkuperäiset turvapaikan sijoittajat kääntyvät inflaation tai taloudellisen ahdingon välttämiseksi. Kulta nosti jopa uuden ennätyksen tänä vuonna, mutta ei voinut voittaa Bitcoinia sijoitetun pääoman tuottoprosentissa.

Osakemarkkinoilla, jotka ovat nousseet uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin paikkoihin mustan torstain jälkeen ja vaihdettu tiukasti salauksen kanssa koko vuoden 2020, on vain 5%: n tuotto vuodelta, jotta vuoristorata-ratsastajat ovat olleet yhtä koko vuoden ajan.

Bitcoin, vaikka se on paljon epävakaampi kuin mikään näistä muista omaisuusluokista, ja todennäköisesti joukon kovin ratsastus, osoittaa, että salaukseen sijoittamisen lisäriskin vuoksi siitä on ollut paljon enemmän palkkioita.